Gå till innehåll
Borås Cykelamatörer
Borås Cykelamatörer

Klubbkläder - Bioracer

Uppdatering 29/5

Nu öppnar shopen för våren, barnen växer och de kan mycket väl ha vuxit ur de gamla plaggen. Glöm inte att vi har en köp och sälj kanal på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du kan fynda begagnade funktionella kläder eller lägga ut förra årets kläder som blivit för små.

Nytt för i år är att varje aktiv ungdom får 250 kronor i stöd från klubben, stödet betalas ut efter att kvitto skickats till styrelsen där man redovisar till vilken ungdom inköpet avser. Detta kan endast nyttjas en gång per år och endast för medlemmar.

För Junior och Elit kan klubben ersätta ett set för varje disciplin där du tävlar, styrelsen tar beslut om ersättningens storlek och styrelsen avgör om ersättning utbetalas. Efter beställning, skicka önskan om ersättning till styrelsen för beslut, styrelsen meddelar ersättning så fort vi har möjlighet.

Klubben har utökat utbudet och i år går det beställa Speed Suits, modell Icon och Epic samt att det går beställa Endurotröjor av tightare modell, löpartshirt (CK Master och Kvänums IF kör med samma modell). Vi har även lagt till en vit tröja att ha vid varmt väder.

Observera att storlekarna är lite luriga, kolla tabellerna noga, prova någon kompis eller hör av er till Bioracer om ni är osäkra.

OBS! Shopen är öppen till den 2 juni 23:59

Vi köper klubbkläder av Bioracer Speedwear via en webshop. Shoppen är öppen vid två tillfällen varje år, en gång i början av året och en gång precis efter sommaren.

Vi har även en Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för köp och sälj av begagnade kläder och skor.

Mybioracer:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk: Mybioracer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

Leveransinformation:
Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

Ändring av beställning:
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

Bekräftelse:
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta då: info@bioracer.se

Våra kollektioner:
Cykel - ICON – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport.
Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Cykel - EPIC – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Viktigt att tänka på vid val av produkter ur de olika kollektionerna:
Epic har en tightare passform än Icon. Passformen för Epic är därför som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Icon och Epic överdelar.

Storlekar:
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.
OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål. Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS, XS, S, M, L, XL ,XXL osv. och 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, kontakta Bioracer på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se


En bild

Sponsorer

Postadress

Therese Pantzare/ kassör,
Svarvhultsåsen 13
518 90 Sandared

Kontakta oss

styrelsen@borasca.se