Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper MTBVi delar in grupperna i olika färger så att vi alla tränar utifrån våra förutsättningar. Detta för att alla ska få chansen att kunna utvecklas och samtidigt  har roligt tillsammans. Ledarna i Borås CA avgör vilken grupp barnen tillhör och uppflyttning sker i samråd med ledarna i respektive grupp.

grn_ruta-150x150

GRÖN GRUPP:

För de yngsta. Kraven är att man kan och orkar cykla ca en timma. Fokus på att ha roligt , balans, teknik och att känna på vad MTB är för något. Här skall förälder vara med, gärna på cykel. 

För 2021 vårsäsong är Grön grupp stängd för fler ungdomar.

bl_ruta-150x150[1] 

BLÅ GRUPP:

Gruppen från ca 7 år eller dig som är nybörjare på MTB på tekniska stigar och testar på hur det är att tävla MTB. Naturligtvis skall alla ha kul och innehåller  mycket  teknik och balansövningar. Här vill vi att förälder är med, gärna på cykel. Om man kan medverka tar men det med tränarna.

För 2021 vårsäsong är Blå grupp stängd för fler ungdomar.

rd_ruta-150x150[1]

RÖD GRUPP:

Från ca. 10 år. Här cyklar vi tävlingslik träning med en blandning av teknikträning och intervall. Kör även distans på torsdagar. Här vill man träna hårt och tävlingsinriktat. Träningstillfällen är tisdagar och torsdagar klockan 17:50 - 19:30. Träningen kommer även att förläggas onsdagar och tävlingsfri söndag. Onsdagar och söndagar är beroende av att det finns tillgängliga ledare och kommer därför att kommuniceras dagen innan på Facebook.

Ta kontakt med ansvarig ledare för deltagande.

images[6]

SVART GRUPP:

Gruppen för ungdomar, juniorer, Här får du testa din fysik/teknik mot erfarna MTB cyklister. Distans på torsdagar.

Träningstillfällen är tisdagar och torsdagar klockan 17:50 - 19:30. Träningen kommer även att förläggas onsdagar och tävlingsfri söndag. Onsdagar och söndagar är beroende av att det finns tillgängliga ledare och kommer därför att kommuniceras dagen innan på Facebook.

Seniorer och erfarna motionärer att dyka upp på träningarna, man kanske vill hjälpa till bland ungdommarna eller bara att träffas för att köra en rund.

 

Träningsdagar:       GRÖN o BLÅ  grupp, tisdagar 18.00

                                       BLÅ, RÖD o SVART grupp, tisdagar o torsdagar 18.00

Var:  Samling 17.50 vid Kransmossen, kom i god tid, 18:00 börjar vi!

Uppdaterad: 26 JAN 2018 10:43

 

 

FÖLJ BCA PÅ FACEBOOK 

IMG_6119

 

FÖLJ VIAREDSSJÖN RUNT PÅ FACEBOOK

 

LÄNK TILL BORÅS KLASSIKERN 2019 

 

 

 

 

  

Postadress:
Borås CA - Cykel
Therese Pantzare/ kassör, Svarvhultsåsen 13
51890 Sandared

Kontakt:
Tel: +46733026535
E-post: This is a mailto link

Se all info