Gå till innehåll
Borås Cykelamatörer
Borås Cykelamatörer

Att göra i Borås

Liksom Viskan står Borås aldrig still.


Borås är en stad med stora visioner som vågar ta för sig. Här samlas kreativitet, innovativ design, street art, e-handel och världsledande forskning inom textil. Men Borås har även en storslagen natur, idrottsupplevelser i toppklass och ett rikt utbud av butiker och restauranger. Och inte minst en entreprenörsanda som tänker nytt, en knalleanda som ständigt är i framåtrörelse och invånare som är stolta över sin stad. Vi är en stad i ständig förändring. Liksom Viskan står Borås aldrig still.

Här Länk till annan webbplats. kan ni läsa lite om vad som händer i Borås.

När banorna är provkörda på torsdagen vill vi tipsa er om att åka in till centrum, där pågår en av Borås "sommartorsdagar". Just den här torsdagen så kommer Hanna Ferm till stora torget och uppträder, det kommer även vara dansband, förband samt roliga aktiviteter för barnen. Håll koll på sommartorsdagarnas hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Borås erbjuder även museum, djurpark, Upzone, äventyrsgolf m.m. Med hjälp av våra samarbetspartners Borås Stad så har vi ett erbjudande som ger alla deltagare (med familjer) rabatt på "Boråspasset". Mer information kommer att finnas på Sportstiming eller maila My Karlsson för att få tillgång till rabattkod.
Med Boråspasset får du entré till åtta äventyr under två dagar, allt från hissnande höjder till vildaste djungel. För dig som är en del av årets SM, oavsett deltagare eller medföljande, finns en unik rabattkod som ger 10% på Boråspassets ordinarie pris. Läs mer och köp ditt pass på Boråspasset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

borås

Sponsorer

Postadress

Therese Pantzare/ kassör,
Svarvhultsåsen 13
518 90 Sandared

Kontakta oss

styrelsen@borasca.se