Gå till innehåll
Borås Cykelamatörer
Borås Cykelamatörer

Information april

Tack alla som var med på lägret i helgen, så roligt vi hade! 🤩
Här följer lite kort information om vad som händer framöver:

Föräldramöte
Imorgon, tisdag 16/4, kommer vi ha ett föräldramöte i samband med träningen. Så snart barnen har cyklat iväg så ses vi i Mariedalsstugan för lite genomgång. Barnen kommer att avsluta sin träning med lite gemensam fika.

Träningstävling
Nästa torsdag 25/4 planerar vi en träningstävling på Kransmossen, samma tider som den vanliga träningen 18-19:30 (alla som vill är välkomna att vara med).

BCA-racet 11-12/5
Vi är en relativt liten klubb som skall organisera en ganska stor tävling = vi behöver all hjälp vi kan få! Anmäl gärna er på bifogad länk så snart som möjligt: Funktionär BCA-racet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kläder
Vår klädshop för cykelkläder är stängd för den här gången (öppnar en gång till efter sommaren). Vi har dock en Facebook-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för köp och sälj som vi verkligen kan rekomendera. Vi har även "vanliga" träningskläder, hoodies, jackor m.m. på Intersport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tävlingar
Till helgen så kör tävlingssäsongen igång! På de flesta tävlingar så finns det klasser från nybörjare till elit så det finns något som passar alla. Du kan läsa med om detta på vår hemsida, fråga gärna din tränare eller någon i styrelsen om du är sugen på att börja tävla.


gruppbild cykelläger

Publicerad: 2024-04-15

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: My Karlsson

Sponsorer

Postadress

Therese Pantzare/ kassör,
Svarvhultsåsen 13
518 90 Sandared

Kontakta oss

styrelsen@borasca.se