Gå till innehåll
Borås Cykelamatörer
Borås Cykelamatörer

Funktionär BCA-racet 11-12 maj

En av de största utmaningarna med att arrangera en bra tävling är att få ihop tillräckligt med funktionärer.

Vi behöver hjälp både med att förberedelser dagarna före och samt hjälp under tävlingsdagarna (11-12/5). Man kan välja om man vill/kan hjälpa till en halv- eller heldag, all hjälp uppskattas! Kan man inte hjälpa till på helgen, kanske man kan dagarna före eller baka något till vår café? Inga förkunskaper krävs, det finns något som alla kan hjälpa till med 👍

I vår klubb behöver du inte sälja lotter, stå i kiosker eller liknande utan den här tävlingen är vår största källa till inkomst (som vi sedan kan hitta på roliga saker ihop för, alla pengar går till barnen). Därför önskar vi att så många som möjligt ställer upp och hjälper till här 🙏

Så vill du eller någon du känner hjälpa till? Anmäla dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tack på förhand!


funktionärer1

Publicerad: 2024-03-22

Senast uppdaterad: 2024-03-22

Författare: My Karlsson

Sponsorer

Postadress

Therese Pantzare/ kassör,
Svarvhultsåsen 13
518 90 Sandared

Kontakta oss

styrelsen@borasca.se