Webshopen för kläder från bioracer är stängd... - Borås CA - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Webshopen för kläder från bioracer är stängd...

2018-05-11 20:56
När shopen kommer öppnas igen? fråga någon av tränarna...
  • Uppdaterad: 2018-06-04 21:59

       
MYBIORACER:
För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:
http://se.bioracer.com/se/mybioracer/?r=iDzFr3sUCL
Läs filen ”Mybioracer inloggning”, där finner du merdetaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto så kan du använda dina registrerade uppgifter.
LEVERANSINFORMATION
Kläderna kommer att levereras cirka 7-8 veckor efter att shoppen har stängt. Kläderna kommer att skickas hem till adressen som registrerats i samband med beställningen. Frakt 129:- tillkommer på alla beställningar oavsett storlek.
ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning. OBS! All ändring måste ske via e-post till:This is a mailto link
BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till:This is a mailto link
VÅRA KOLLEKTIONER
Professional - Fokus på träning och tävling: Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln. Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

 

Skribent: Simon Axeland
Epost: Adressen Gömd

 

 

FÖLJ BCA PÅ FACEBOOK 

IMG_6119

 

 

 

Borås klassikern

 

 

 

 

  

Postadress:
Borås CA - Cykel
Fredrik Mellring/ kassör, Vasabergsgatan 5
50434 Borås

Kontakt:
Tel: +46727252766
E-post: This is a mailto link

Se all info